Vegansk och vegetarisk catering – Boka oss för ett utsökt och minnesvärt evenemang!

Vi serverar hemmagjord vegansk och vegetarisk catering i streetfood format. Vi strävar efter att vara lyhörda och lyckas med att anpassa oss till kunden, oavsett storlek på evenemanget! Så som det ska vara. Med Vego Schmegan är varje tugga ett firande av ljuvliga smaker!

Boka våran fina och eftertraktade Vego Schmegan Foodtruck kan du göra till priset av 175kr/portion med dryck.  Köravgift 1000kr/timmen.  Extra serveringstid 1000kr/timmen. 

Vegansk julmat med autentiska smaker från julens hemland

Bjud på en annorlunda julfest eller julmiddag med catering från Vego Schmegan. Vi levererar en smakrik och färgstark julbuffé som hämtar smaker och inspiration från julens ursprungsland Israel.

Med välsmakande rätter från det moderna köket i städer som Tel Aviv och Jerusalem kommer ingen att känna att något saknas på julbordet. Tvärtom så brukar många tycka att det är härligt med en annorlunda julbuffé som dessutom är extra snäll mot djur och natur.

Beställ vår julbordscatering till kontoret, julfesten på jobbet eller till julmiddagen med vänner och familj. Maten tillagas av de finaste råvaror och levereras fint och festligt upplagd för rätt julstämning.

Julbord Buffén kostar 200kr/person och inkluderar Världens Bästa Hemmagjorda Falafel, Husets Hummus, Friterad Aubergine, Friterad Halloumi (lakto-vegetarisk), Couscous, Amba Mango Sås, Fermenterade Rödkål Sallad, Tomat, Gurka och Färsk Pitabröd från Pita Bageriet i Stockholm.  Köravgift 1000kr/timmen.  

För mer detaljer, prata med oss genom att ringa 0729097851 eller maila oss: vegoschmegan@gmail.com 

 

FOODTRUCK OCH CATERING MENY:

(Ingår färsk tunnbröd eller pitabröd)

Världens Bästa Hemmagjorda Falafel Wrap/Tallrik

Världens bästa hemmagjorda Falafel, hummus med tahini, fermenterade rödkål sallad, gurka, tomat, stark sås, mangosås (amba), couscous och friterad aubergine. 

Friterad Halloumi Wrap/Tallrik

Krispiga, friterade Halloumi bitar, hummus med tahini, fermenterade rödkål sallad, gurka, tomat, stark sås, mangosås (amba), couscous och friterad aubergine. 

Aubergine Sabich Wrap/Tallrik

Färsk nyfriterad aubergine, ägg eller tofu, färskpotatis, hummus med tahini, fermenterade rödkål sallad, gurka, tomat, stark sås och mangosås (amba)

Glutenfri Falafel Wrap/Tallrik

Världens bästa hemmagjorda Falafel, hummus med tahini, fermenterade rödkål sallad, gurka, tomat, stark sås, mangosås (amba), färskpotatis (istället för bröd) och friterad aubergine.

Vegokorv med Bröd

Pommes 

Dryck

Läsk 33cl, Vatten 50cl, Humm Kombucha, Fritz Kola, Corona 3.2% med lime

Glass

 

 

Vegansk catering i Stockholm


Det ska vara enkelt att äta hållbar och god vällagad mat tycker vi. Vegan Schmegan erbjuder hållbar vegetarisk och vegansk catering i Stockholm och kommer till dig med vår härliga och snygga foodtruck fullastad med vego läckerheter.

Vi garanterar ett minnesvärt evenemang när du väljer att anlita oss och vår foodtruck anländer med väldoftande mat till hungriga och förväntansfulla deltagare. Vi är lyhörda och kan skräddarsy upplägget och menyn så det passar ditt specifika event på bästa sätt.

Välj vegetarisk och vegansk catering i Stockholm

Vi erbjuder en vegansk och vegetarisk catering med internationella maträtter med inspiration från Mellanöstern, Kalifornien och Medelhavet. 

Vi serverar hemmagjord vegetarisk och vegansk mat i street food-format, med rätter som till exempel falafel, sabich, tofu, seitan, vegokorv, vegokebab och marokansk gryta. Med Vegan Schmegan är varje tugga ett firande av ljuvliga smaker.

Anlita Vegan Schmegan för vegansk och vegetarisk catering i Stockholm för 1000 kr per timme. Vi har ett stort antal härliga maträtter för 175 kr per portion, eller varierad buffé för 200 kr per person.

Låter detta intressant ska du kontakta oss så berättar vi mer och diskuterar ett passande koncept. Ring oss: 076 426 20 74 eller maila: veganschmeganfoodtruck@gmail.com.